Sommarnatt i Strängnäs 29 juli

Startskottet för Strängnäs sommarnatt blev en succé. Många hade samlats på Gyllenhjelmstorget för att få se och höra vad Strängnäs restauranger och näringsställen har för olika specialiteter och vad de skulle ha för specialerbjudanden just denna kväll.

IMG_4112

Sven Axelsson var konferencier och krögarna från stadens restauranger fick visa upp och berätta om sina specialerbjudanden. De berättade också om vad de skulle ha för underhållning under kvällen och det visade sig att det skulle bli ett både rikt och varierat utbud för alla åldrar.

IMG_4108

Edsbacka Bistro som hade tiki-tema erbjöd en fräsch efterrätt med tropiska frukter. På
L´Oasis kunde man få en medelhavsinspirerad smörgås med lammkorv, Harrys erbjöd ribs och pommes frites och på Grekisk Taverna skulle det bli gyros .

red menybord

Hos Sju Rum och Kök skulle medlemmar från bandet Kilimanjaro spela, hos Greken och Greta skulle Lukas Lidholm underhålla och till Nils Grill skulle den legendariske artisten Little Gerhard komma.

IMG_4122

Subway skulle ha en sångare för att se till att Hospitalsgatan svängde av afrikanska rytmer och Mälarens Pizzeria satsade på kebab denna kväll, Galaxy erböjd hambugare och hos Ugglans Grill kunde man köpa glass för endast 10 kr.

Strängnäs by night

Den som ville gå runt och prova på flera av Strängnäs matställen kunde delta i en tävling där det gällde att samla stämplar från minst fyra olika ställen och dessutom skriva ner några rader om kvällen. Priset i tävlingen är en trerättersmiddag hos Sju Rum och Kök.

Sommarnatt i Strängnäs ser ut att bli en riktig fest!

Handla_Ballong