Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare

SMOL2

Malmby IF bildades den 14 april 1936. Då fanns fotboll, skidor och orientering på programmet. I mitten av 50-talet lades fotbollen ner och sedan dess är det skidor och orientering som gäller. 1988 stod Malmby IF överst på prispallen när vi vann orienteringens stora flaggskepp, 10-mila.

1993 döps Malmby IF om till Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare och förkortas SMOL. Vi vill också hälsa alla välkomna till vår klubbstuga, SMOLgården!

SMOL erbjuder idrott och motion med inriktning på orientering och längdskidåkning. Vi satsar också på terränglöpning och orienteringsskytte i mindre skala. SMOL är en förening öppen för alla och verksamheten genomsyras av glädje och gemenskap. Våra idrotter ska vara utmanande för alla och göra att medlemmarna mår bra och utvecklas såväl som människa som idrottare.

Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare (SMOL)

Kontaktperson:
Ingegerd Lusensky, ordförande

Besöksadress:
SMOLgården, Vasavallens idrottsplats, Strängnäs

E-post: smol@bredband.net; ungdom@smol.se

Webbplats: www.smol.se
Facebooksida: Strängnäs Malmby OL – SMOL

Träningstider: Du är välkommen att delta på våra träningar, gammal som ung, elit som motionär. Alla finns representerade på klubbens träningskvällar. Vi tränar året runt på torsdagar kl.18:00 samling SMOLgården

WYV6q0162ETaVMN9H5Ss