Tre Söner

Red Tre söner

Tre Söner

OM OSS: Tanke har blivit verklighet…. Som mamma har jag ibland saknat vissa miljövänliga alternativ då det gäller barnprodukter här på hemmaplan. Jag vill inte behöva åka till närmaste större stad för att handla ”bra” saker till barnen. Tanken på att kunna erbjuda ett stort sortiment av miljövänliga produkter har legat och grott ett tag hos mig och nu kände jag att det var dags att göra dröm till verklighet. Även min bakgrund som förskolelärare har påverkat vilka produkter vi har valt att ta in i vårt sortiment. Barn är nyfikna och har en otrolig lust att lära. De är kloka och har många tankar om saker och ting i vår värld. Med våra produkter får barnen möjlighet att vara nyfikna och kreativa samtidigt som de får nya kunskaper om omvärlden.

Vi säljer produkter från WWF eftersom de gör ett otroligt bra jobb för allas vår miljö.

Självklart kommer vi inte att nöja oss med det utbud vi nu har när vi öppnar, utan vi kommer att fortsätta leta efter fler bra miljövänliga produkter som vi kan erbjuda er kunder. Vi vill gärna att ni hör av er om ni har önskemål om produkter eller om ni har några andra frågor till oss.

Namnet Tre söner står förstås för mina tre underbara söner. Vår logga symboliserar också vår natur, vi måste börja göra aktiva val som är bra för vår miljö, framför allt för våra barns skull.

KONTAKT: Tel:  070 – 758 32 66

ADRESS: Trädgårdsgatan 14-18  645 31 Strängnäs (Galleria Präntaren)

ÖPPETTIDER: måndag – fredag kl. 10.00 – 18.00 lördag 10.00 – 15.00 söndag STÄNGT