Grekiska Grill & Bar

Välkommen till Grekiska Grill & Bar i Strängnäs!

Här är grillen alltid är redo att förgylla din dag med läckra grekiska smaker!

Här hos oss samlas både familjer och vänner för att njuta av härliga grillrätter och en genuin känsla av gemenskap.

Vi är stolta över vår historia som började med den första Grekiska-restaurangen i Södertälje på 90-talet och har sedan spridit sig till flera platser runt om i Sverige, inklusive Strängnäs. Vår vision är att erbjuda dig en smakupplevelse som tar dig på en resa till Grekland, även om du befinner dig mitt i Strängnäs.

Stig in genom vår dörr och låt dig förföras av dofterna från det öppna köket, där våra kockar förvandlar färska råvaror till klassiska grekiska favoriter som souvlaki, gyros och moussaka. Vår meny är skräddarsydd för att tillgodose alla smaklökar, med både stora och små rätter som passar perfekt för att delas med vänner och familj.

För att komplettera din måltid erbjuder vi ett urval av passande drycker, inklusive vår egenbryggda öl, Mythos, grekiska viner, ouzo och självklart även alkoholfria alternativ för de som föredrar det.

Njut av den avslappnade atmosfären med maritima detaljer och tavlor som för tankarna till de vackra vyerna i Grekland. Vi ser fram emot att välkomna dig för en oförglömlig upplevelse av Grekland mitt i Strängnäs!

Grekiska Grill & Bar
Järnvägsgatan 1
Strängnäs

Telefon: 0152-220 20
Webbplats: www.grekiska.se