Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Handla hemma-weekend 23-24 februari

23 februari, 2018,15:00 - 24 februari, 2018,15:00

Tema denna weekend är ”Hälsa och Skönhet”

I Strängnäs finns World Class och Yogahuset för styrka, träning och kondition och återhämtning. Här finns också flera salonger som erbjuder behandlingar och avkoppling. Besök Andrum, Anti-Age-Clinic, AquaHela Dej, Salong Rebecka.

Strängnäs Skidklubb är på Gyllenhjelmstorget under lördagen och visar skidor och ger tips om valla mm. Du får även veta mer om föreningens verksamhet och var de bästa skidspåren finns i och runt Strängnäs.

   

I Galleria Präntaren finns gym och hälsoföretag på plats under lördagen för att visa sina verksamheter och ge tips och råd.

Njut av Strängnäs vackra promenadstråk längs strandpromenaden och vandra upp för Långberget och upplev den fantastiska utsikten från Kungstornet.

Strängnäs har en Hälsokraft-butik i Galleria Präntaren och här finns flera restauranger och caféer som erbjuder sund och hälsosam och mat.

Under våra Handla hemma-weekends håller stadens handlare öppet till minst kl 15 på lördagen och Strängnäs välkomnar till  en positiv shopping-upplevelse med bra service och ett trevligt uteliv i vår fina stad!

Välkommen Till Strängnäs!

Detaljer

Börjar:
23 februari, 2018,15:00
Slutar:
24 februari, 2018,15:00

Arrangör

Mitt Strängnäs
Telefon:
073-2546166
E-post:
info@mittstrangnas.se
Webbplats:
www.mittstrangnas.se